18:30

Horndals IF

Referat: Näs IF - Horndals IF

Näs IF - Horndals IF 2-1 (1-0)
Förlust mot Näs på torsdagskvällen. Dålig match av oss förutom första 20 minuterna då vi skapade många målchanser som bara SKA in i mål, men icke. Lite mer fokus i de rätta lägena så hade vi säkerligen stängt matchen redan då. I stället gör Näs 1-0 på misstänkt offside, där vi står och skriker offside istället för att spela till man blåser. Den hade Nisse med lätthet hunnit först på om vi som sagt, spelat till domaren blåste. Sedan hjälpte det inte att Sjössa nickade in en hörna över mållinjen, för domaren "såg" inte att den var inne. Surt! 1-0 i halvtid alltså. Tyvärr en del gnäll från flera av horndalsspelarna, vilket gör att Näs får råg i ryggen. Skällde lite i halvtid och "gnället" blev åtminstone något mindre, men spelet blev tyvärr inte så mkt bättre. Försvaret hade svårt i afton och kom fel till många av situationerna. Detta utnyttjar Näs och gör också 2-0 då vi kom fel in i den situationen. Övriga spelare kommer inte heller upp i normal standard. Litet ljus på himlen tändes då Sjössa gör 2-1 med ca 5 minuter kvar. Av någon obegriplig anledning hade inte domaren lagt på en enda sekund övertid trots att det maskades en hel del för att dra ut på tiden. Näs vann matchen då de var hungriga än oss och att vi inte sätter våra chanser. Kan också poängteras än en gång att vi har otal spelare borta, denna gång 9 st... Vi ska dock göra det mkt bättre än vi gjorde iallafall!